Open 7 dagen per week
17:00/22:00
Zondag ook voor lunch vanaf 12:00
Dit is waar we voor staan:
Volle smaken, groenten geteeld onder de Italiaanse zon, rijke kazen, malse vleesgerechten die je nog nooit hebt geprobeerd, pizza’s met 48 uur gerijst deeg en verse vis die je alleen tijdens je vakantie aan zee hebt, met een glas wijn in je hand.
Bovendien is het een beetje dichterbij dan Italië, we zijn hier gewoon in Den Haag. Het wordt niet beter dan dat!
Dario Donato: “Je kunt hier echt de ware Italiaanse, sorry, Napolitaanse smaken ervaren. Of het nu vis of vlees is of geweldige wijnen die ik zelf nauwkeurig selecteer. Ik hou ook echt van de tuin die we hebben, zo’n unieke plek met het water en het uitzicht over het bos. Voor een heerlijke dag kun je hier gewoon zitten en genieten van buiten samen met alles wat we te bieden hebben. Het is echt iets dat je moet proberen.”
BEL ONS 06-40183153
Ons menu
Omdat wij graag werken met verse producten hebben wij een wisselend menu waar wij aan tafel graag uitleg over geven. Om je een idee te geven, wat vind je van onze “Parmigiana di melanzane”? Ziet het er niet geweldig uit met zijn aubergines uit Italië, maar bovenal, wat is die smaak!? Met romige mozzarella en de tomatensaus die we urenlang aan het bereiden zijn, is het echt een must-try!
Wat kunnen we zeggen over onze huisgemaakte desserts… Wat kies je vanavond? Een huisgemaakte tiramisú, een versgebakken brownie of een heerlijk stuk citroentaart?
Ben je hier voor de pizza?
Je hebt helemaal gelijk!
We laten ons deeg ongeveer 48 uur rijzen om je een zachte bodem met knapperige korst te bezorgen net als in Napels, omdat dat natuurlijk de oorsprong van de pizza is. En laten we eerlijk zijn, het is niet zo eenvoudig om de perfecte Napolitaanse pizza te creëren.
Dus hoe doen we het?
We gebruiken de beste bloem en gist en alleen groenten uit Italië die onder de Italiaanse zon zijn gegroeid, wat al een groot verschil maakt. Vervolgens bakken we ze in onze houtoven. Samen met echte Napolitaanse tomatensaus en niet te vergeten een paar “gouden handen”, maken we er een echte Napolitaanse pizza van.