Wie of wat is Donato?

Buongiorno! Bij Donato is onze missie eenvoudig: de levendige smaken en beleving van Italië rechtstreeks op je bord brengen.
Maak kennis met de gepassioneerde geesten en culinaire talenten die je eetervaring vormgeven:

Alexander Coenen

Alexander Coenen

Co-Owner of Donato Ristorante Pizzeria

Alexander is een vertrouwd gezicht in ons restaurant. Hij is sinds 1 januari 2021 mede-eigenaar van onze verborgen parel. Hij heeft een Italiaanse moeder en een Nederlandse vader. Daarom begrijpt hij zowel de Nederlandse als Italiaanse cultuur perfect en dit is de sleutel tot een soepele communicatie.

Francesco de Martino

Francesco De Martino

Co-Owner of Donato Ristorante Pizzeria

In het hart van ons restaurant vind je onze gouden houtoven. Voor die pizza hebben we ook wat gouden handen nodig! Francesco is in 2021 bij ons team gekomen als professionele Napolitaanse pizzabakker en is nu een van de trotse mede-eigenaars van onze speciale plek.

Dario Donato

Dario Donato

Owner of the brand Donato, Donato Delicatessen, Donato Ristorante

“Als iemand uit het zuiden van Italië ben ik buitengewoon trots op mijn erfgoed. Hier kun je echt de ware Italiaanse, sorry, Napolitaanse smaken ervaren. Ik hou ook echt van de tuin die we hebben, zo’n unieke plek aan het water met het bos. In de zomer is het terras geweldig, het voelt als een korte vakantie in combinatie met onze gerechten en wijnen. In de winter voel je de gezelligheid van ons interieur. Iedereen is zo welkom en ik denk dat onze gasten dat kunnen voelen. Het is echt iets dat je moet ervaren.”

about us

Aldo Napolitano

Chef Donato Ristorante

Maak kennis met de culinaire meester achter de authentieke smaken van Napels bij Donato: Chef Aldo Napolitano. Afkomstig van de zonovergoten straten van Napels, Italië, brengt Chef Aldo een schat aan traditie, passie en expertise naar onze keuken.

about us

Robert Beekmans

Assistent manager Donato Ristorante

Met een warme glimlach en een oprechte liefde voor gastvrijheid, is onze Assistent manager Robert toegewijd om magische momenten te creëren voor onze gasten. Of het nu gaat om u te begroeten aan de deur of ervoor te zorgen dat uw maaltijd van begin tot eind perfect is, zijn oog voor detail en toewijding aan uitmuntendheid schitteren door in alles wat hij doet.

about us

Amedeo Cepparulo

General manager Donato Ristorante

Stap binnen in een wereld waar elk detail nauwgezet wordt vervaardigd onder leiding van onze toegewijde manager, Amedeo. Met een passie voor gastvrijheid en een toewijding aan uitmuntendheid, zorgt Amedeo ervoor dat elk bezoek aan ons restaurant niets minder dan buitengewoon is. Sluit je aan en ervaar de magie van Donato, waar het leiderschap van Amedeo het podium vormt voor onvergetelijke eetmomenten.

Werken bij Donato?